Samtidigt i Stockholm

Läser i varenda tidning och klubbguide att de säkraste tecknena på att sommaren börjar göra intåg är att alla uteklubbar sätter igång. På ett sätt känns det lite bittert att missa allt det på grund av självvald exil men å andra sidan tackar min plånbok för visad omtanke. En empirisk undersökning via internet och andra medier har vi gjort en liten kartläggning över vad som händer i Stockholm under sommarmånaderna. Förutom att många klubbar som kört höst/vinter/vår tar semester så öppnar nu en uppsjö alternativ upp för dekadens och konvalecens.

Humlan (Spy Bars uteservering i Humlegården): Ett vattenhål för alla mediamänniskor över 25.
F12 Terrassen: Yngre och hippare än Humlan.
Trädgården: Inte riktigt lika hippt som F12 men de ligger alldeles i bakvattnet.
Debaser Slussens uteservering: Befolkas av Söder-människor som inte riktigt vill känna sig vid att vara "hipp", här är det mer alternativt.
Utecompaniet: Schtek, rätt och slätt.
Berns: Konkurrent med Humlan och F12, söker samma klientel.
Debaser Medis: Nyöppnat, ingen aning, men lite samma stuk som systern vid Slussen.
Snaps: Medis gamla trotjänare, en jävla masch up med allt möjligt, svenne-banan-varning.

Vart jag hade hamnat är fortfarande osäkert. Trädgården är ett hett tips, dels för att mina vänner med Offe, Dragan och Disco i spetsen har besjungit Trädgårdens lov stup i kvarten. Men man vet aldrig.

Nu är det fredag, vi har fått pengar. Därför tar vi sikte mot en uteservering för en eftermiddagsöl. Sen en runda till bolaget, lite grillat någonstans, en park och sen får vi se vart fyllan tar oss i Stockholmsnatten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0