Skäggiga tips

Som Simon säger i det förra inlägget är skägg något att satsa på. Därför har jag rotat fram en lite tips för mannen som er ute efter ett rejält skägg att bära upp i sommar. Kom ihåg bara att det är viktigt att bära upp skägget rätt, det är lite av grundtesen i våran stil överhuvudtaget. Våra riktlinjer är att för att bära vissa plagg måste man ha en historia att berätta, vikten av att bära upp ett plagg har vi tid att återkomma till.

Dvärgskägget


Ett rätt mastigt skägg som klär sig bäst ifall du är kortväxt och på något sätt vill du försöka hävda dig ur mängden. Bäst gör det sig på en något äldre man. Ifall du är ung, satsa på något mer lätthanterligt då dvärgskägget kräver visst patos för att kunna bäras upp

Terroristskägget


Terroristskägget har vissa likheter med tidigare nämnda dvärgskägget. Skillnaden är att terroristskägget ska skötas med betydligt mindre omsorg. Ifall din skäggväxt inte är så jämn är detta det skägg du bör satsa på. Ger en betydligt mer avslapnad look och många tänker säkert "vilken skön snubbe". Har bland annat tidigare synts på Nöjesguidens stora kuf Carl Reinholdtzon Belfrage.

Kungaskägget


Slutligen kommer vi till överkursen. Kungaskägget kräver först och främst en skicklig barberare. Detta skägg är inget kreti och pleti står framför spegeln och ordnar utan bör behandlas av en professionell hantverkare. Mitt tips är att framåt juni-juli kommer kungaskägget vara ett framstående inslag hos Gubbrummets besökare.

Kommentarer
Postat av: Jossan

mmmmmmmmm mums för skägg! mer skägg i bloggen! egentligen borde hela bloggen handla om skägg. för egentligen är ju ni pognofiler precis som jag (skäggälskare alltså)

2008-05-29 @ 14:52:03
URL: http://cavalera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0