Sommarens look, del 2

Min kortare vän Simon funderar över huruvida skinhead-looken är något för sommaren 2008. Svaret är: Nej. Skinhead-looken såg sina glansdagar under 2007 i samband med "This Is England", nu känns det bara hopplöst passé. Inte heller upprullade chinos går hem i sommar, även det en trend som peakade för väldigt längesen. Istället funderar jag möjligen ifall det vore dags att återerövra Jesus-looken. Långt hår, ett bastant skägg, en lång vit kaftan och enkla sandaler till detta. Givetvis inga fotriktiga trekking-sandaler utan tänk Gladiator. Eller så får vi köra hårt på att införa torparlooken, som vi drömt om så länge. En fin slokhat, skjorta utan krage, vitt linne under, byxor med mycket luft som hålls uppe med ett snöre och på fötterna antingen träskor eller ett par rejäla stövlar. Den givna accesoaren är förstås lien, med lien blir allt komplett.

På tal om mode, varför ser alltid Daniel Lindström på Café alltid så jävla kåt ut på alla bilder? Det ser ut som mannen är på väg att explodera på varenda bild.

Kommentarer
Postat av: Linn

Handen upp för Jesus-looken. Ola Salo, den lille trendmagneten tog första steget, så vad väntar ni på, liksom. Annars så känns det väl som att det som egentligen är hopplöst passé är hela idén med trender. Individualism är det nya indie! (igen)

2008-05-29 @ 12:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0