Midnight-Boggs sammanfattar rådande situation, bara idag!

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att varje inlägg är en ursäkt för att vi inte skriver oftare i den här satans bloggjäveln.
Efter två veckors uppehåll är då listan återigen tillbaka! Nu är vi här! Nu är vi här! Nu är vi här! Svensk kraut liksom.

Inne

Eldkvarn: Sveriges äldsta rockband är tillbaka med sina bensindrivna rockepos på tre minuter. Att Plura är närmare 400 år gammal märks inte. "Hunger Hotell" får hjärtat att banka några extra slag av värme på väg till ett blåsigt Jordbro eller en skola ute i Öststatsdjungeln (Söderort).

Peter Wolodarski: När vi fick beskedet att Niklas Ekdal sagt upp sig som chef för DN:s ledarredaktion gick ett sus av sorg genom våran hjärtan. Först skulle Sydsvenskans dito ta över men fick förhinder och valde att stanna kvar i Danmark, ringde den store Torbjörn ett samtal till Harvard och in stormar den unge stjärnan och mycket saknade Peter Wolodarski. Den yngste någonsin att inneha positionen men någon bättre har vi svårt att komma på. En salut eller två vore på sin plats.

Hulken: En Dragan med alldeles för hög promillehalt, frisläppt på Stockholms gator och torg är en fröjd för alla sinnen. Ingen går säker och skratten står som spön i backen. Tunnelbanekartor gör säkrast i att stanna inne nästa gång Hulken släpps fri.

Weekday-rean: När Weekday nu väljer att sluta sälja alla externa märken måste dessa bort ur lagren. Ett plus ett blir stor jävla utförsäljning, 50 procent på allt. Att handla Acne-byxör för 500 spänn kändes nästan som ett rån, ett vädligt angenämnt sådant kan tilläggas. En av S-P:s trotjänare brände i fredags iväg närmre två lakan på fashion, sjukt nöjd.

Pingis: Denna sporternas sport, giganternas kamp, galna kineser och sönderslagna bollar. Roligare sport att utöva finns inte. Jobbets "pingisbord" har nyttjats flitigt så fort tid funnits över. Snart kommer Simon utmana J-O Waldner på en match säger ryktena på staden.

Ute

Vädret:
Ända sedan starten av den här listan har vädret varit en stående kandidat på utelistan. Vi har valt att inte ta med det för det känns väldigt klyschigt, men de senaste veckorna har ju varit katastrofala i väderväg. När det gör ont i kroppen att gå utanför dörren är det något som står jävligt galet till. Det är inte mänskligt att gå runt såhär säger S-P och skakar ironiskt på huvudet.

Ungdomar: Människor i åldern 13-17 år är det värsta som finns. Killarna rör sig i stora gäng överallt. Alltid håller de på och slåss med varandra alternativt bankar på Selecta-automater samtidigt som de gapar och skriker. Ibland misstar vi oss för att det är en skock apor som släptps fria från Skansen. Flickor i samma ålder stör inte lika nämnvärt mer än smaklösa klädkombinationer, evigt godissnaskande, tjuvrökning och höga skrik, skratt you name it. Kan inte Gud uppfinna något som tar bort ungdomar från stadsbilden. S-P förordar militärskola för allihopa.

Kombinationen skola och jobb: Anledningen till att vi inte skriver så mycket här. Livet är en enda stor soppa, i huvudet snurrar 5000 tankar runt och det blir oftast pannkaka överallt. Att jobba och plugga på 150 procent är hemskt utmattande. Men snart är det jul och då är det över.

Kommentarer
Postat av: emelie

jag vill ha mer fördomspanel! så jag kan gotta mig i att jag har rätt.

2008-11-30 @ 20:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0