Proletärerna sammanfattar veckan som gått, just idag i listform

Inne

Brittisk fotboll: Nidbilden av brittisk fotboll har alltid varit att det är 22 leriga män som sparkar långbollar och sedan jagar efter (ungefär som svensk fotboll) samt att alla matcher slutar med max ett mål. Men icke då. Efter att ha bevittnat två hela matcher under veckans gång har vi sett inte mindre än FEMTON! mål, försvarspel är ute.

Vila: När juletider vankas och en rejäl storm av arbete och lidande annalkas är vila det bästa botemedlet. Det är något som vi på Svarte-Petter tagit till vara på under helgen, därav det lite halvknaggliga bloggandet.

Prisextra Fridhemsplan: Nyöppnat, storslaget och superbilligt. Dyra matpriser mitt i innerstan är ett minne blott. Vi exil-smålänningar tar pilgrimsresan på Gröna linjen mot Hässelby och kastar våra slokhattar högt i luften. Senast igår såg vi hela styrelsen på Carniege köpa fikabröd på ovan nämnda ställe.

Valhets: Om Sune bott i USA kunde det kanske sett ut så här.

Resekataloger: När vädret har blivit självmordsvänligt erbjuder resekatalogernas bilder en värmande hand och drömmar om något som inte stavas helveteskyla. Resekataloger är den nya porren!

Ute

Komedifilmer:
Simon såg "Min brors flickvän" i veckan och har skrivit med sitt eget blod på papper att aldrig någonsin mer se en komedifilm.

Svarte-Petter: Svartvit blogg, bara text, inga bilder som piggar upp utan bara cyniska meningslösheter om det lilla livet. Piggas ibland upp av Youtube-klipp eller dylikt, detta dock endast när skribenterna själva inte orkar leverera utan låter andra göra jobbet. Helt värdelös blogg!!!!

Värnamo kommun: Kommunen som är roten till allt ont här i världen gör det igen. Istället för att öppna en större biograf väljer kommunen att investera i ett äventyrsbad. Ytterliggare bevis på att kommunen gör allt för att jaga bort alla unga och trycka in barnfamiljer så det står härliga till. Tur att det är nära till E4:an så det går snabbt att åka ifrån TV4-landet. Fy fan för Värnamo!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Baggen

Haha, Tv-fyra landet, Right on!

2008-11-05 @ 11:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0