Vi är Svarte-Petter, det är inte du! (Här kommer listan)

Inne

Bakisbajset:
Finns det något skönare än att på eftermiddagen, dagen efter en rejäl fylla, gå på toaletten och skita så hårt att man nästan lyfter från toastolen? Troligen inte svarar era korrespondenter från verkligheten.

Glesbygdsfylla: För att kunna genomföra ovanstående punkt är en ganska kraftig fylla dagen innan att föredra. I Stockholm är det på något sätt lite svårt att få till de där riktiga raketfyllorna. Men så fort man lämnar tullarna kopplas alla spärrar ur och svineriet kan börja. På bortaplan är det mesta tillåtet och hemmalaget får stå för säkerhetskostnaderna (inte i Allsvenskan då förstås).

Erik Backlund: En man, många överraskningar, lite möbler.

Staten: Idag när nyheten om att staten tar över Carnegie har vi alla hajjfajvat och utropat sprida tjut av glädje. Än finns det krut i staten och att de sopar till ett gäng bankofiler som snillat med alldeles för mycket pengar helt åt helvete är inte mer än rätt. Snart är hela Sverige förstatligat, planekonomi für alle!!!!!

Filip & Fredriks valvaka: Visst kan man tycka att valvakor bör vara seriösa och sakliga, men när det handlar om ett annat lands presidentval som dessutom avgörs mitt i natten är det inget fel att man har lite roligt på vägen. Tittade man på SVT eller TV4 under valnatten var John Blund endast ett ögonlock ifrån men på Filip & Fredriks valvaka hände det i alla fall saker, det var en valvaka, inte likvaka som man kunde tro på övriga kanaler. Sen känns det svårt att riktigt bry sig om alla viktig-pettrar och tv-kolumnister som fördömer allt som inte följer mallen för en "vanlig" valvaka. För en gångs skull håller SP med folket, Filip & Fredrik hade tydligen flest tittare, vi förstår, det gör inte "experterna".

Ute

Uppsalapendeln: Vi hade planerat en trevlig resa till Uppsala, men redan på tåget spårade det ur. Pendeltåget var fullsmockat med Uppsala-lantisar som varit i storstaden för att spendera pengar. Fullt till den grad att era favoritbloggare fick stå hela vägen till Uppsala, icke humant kallar vi det. Från och med nu döper vi om Uppsalapendeln till "Boskapspendeln".

Kalmar FF: Att ett gäng bönder från Småland går och vinner Allsvenskan säger alldeles för mycket om hur svensk fotboll verkligen mår. Nästa år bör ett Stockholmslag ta hem guldet, annars riskerar fotbollen att hamna i hockeyfällan (gärna ett lag med grönvita färger, reds anm).

Dressmans paraplyer: Att fashion inte bor hos Dressman är vi alla väl medvetna om. När de inte ens klarar av att tillverka ett paraply som håller längre än 30 minuter är det något som är väldigt galet. Vi yrkar för att staten går in och tar över Dressman och gör en rejäl utrensning hos satans lakejer.


Kommentarer
Postat av: Erik

ÄNTLIGEN!

2008-11-10 @ 21:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0