Förblindad av min egen prestation

Ja, nu har hela Svarte-Petter sett "Låt den rätte komma in." Misstänker starkt att filmen kommer på ett eller annat sätt vara med i veckans inne/ute-lista. Det var kul att se sitt gamla hem Blackeberg på bioduken. Det gamla, trötta torget, den bågformade t-banestationen och zickzack-trapporna som jag gick upp och nedför varje dag förra hösten.

Mustaschen är fortfarande kvar. Har inte riktigt bestämt mig för om den klär mig eller inte. Gissar på att i andras ögon ser det ut som en moppe-musche men att jag själv är förblindad av min egen prestation.
Hade en pretentiös plan på att börja skriva min bok under helgen. Men sen kom jag till sans och stoppade undan den planen illa kvickt. Det finns alldeles för mycket folk som vill skriva en bok i sitt liv. Författare överlag verkar vara ett jobbigt släkte. Folk som inte har vett att komma till saken och sätta punkt utan måste hålla på och brodera ut detaljer, älta med sidohistorier i flera hundra sidor för mycket.
Skulle jag skriva en bok så kommer den ut i serieformat. Säga vad man vill om böcker, men serier är roligare att läsa. Nästa gång skolan ber mig skriva en artikel ska jag göra den som en serie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0