Svarte-Petter sammanfattar veckan som gått (i listform)

Inne:

Citykyrkans resturang: Simon var som tidigare skrivits, ute och lunchade med några goda vänner till pensionärer. I hans annars rätt så ateistiska bekantskapskrets brukar lunchställerna mest vara sunkpizzerior eller McDonalds. En sällskap med större vishet och respekt inför tron ledde in oss till den sekelgamla lokalen på en bakgata i norrtull. Billig och god mat, vacker lokal och tidning vid bordet gör att vi höjer hatten för nyandligheten!

Whyred goes Ullared:
Ett annat väl undangömt rum fyllt med skatter förra veckan var när S-P var på Whyreds stora lagerförsäljning. Klädesplagg som innan gått loss på flera tusen kastades nu iväg som pärlor åt svin, vilket påminner oss smålännigar om alla resor till Ullared. Då köpte vi batterier och 100-pack Klosterkalsonger. Nu köper vi jeans, ökenkängor och judejagare. Allt ackompanjerat av det snåländska fyndarflinet.

Call of Duty:
Det fjärde spelet i upplagan klarades ut idag och alla veckorna av att Simons grannar hört ett ständigt Blietzkrieg innifrån hans lägenhet är nu slut. Dock bara i cirka en månad innan det femte spelet i serien kommer ut. Under spelets gång har vi ibland förbannat oss för att vi inte bor i Usa och har möjligheten att när som helst bara skita i livet och dra ut i Kriget med stort K.

Blondinbella: Äntligen är det slut på helvetet.

Kapten Zlatan: En av Sveriges två rockstjärnor (den andre är Joakim Thåström). Det krävdes en skada på landslagets pensionär för att Zlatan äntligen skulle få bära kaptensbindeln. Nu hoppas vi bara att han får behålla den. Och fortsätta agera flugpapper under kommande matcher.

Ute:

Daniel Andersson: Efter ännu en medioker instats i den blågula dressen så när vi återigen hoppet om att aldrig någonsin igen behöver sidleds-danne drapera sig i blågula kläder. Låt den arme saten bära ljusblått i all evig framtid. Amen.

Toalettköer: Att som kille stå i tjugo minuter i kö för att urinera i 20 sekunder är inte acceptabelt. Speciellt inte då hela världen är en enda stor pissoar för oss.

Svensk partiledardebatt: Efter att ha matats av fantastiska utspel från det fantastiska landet i väst tyr sig våra högst okarismatiska partiledare som ett hem & skola-samträde i Enköping. Nu har vi fått det slutgiltiga beviset på att Sverige är den fula kusinen från landet.

Kommentarer
Postat av: mark

"Under spelets gång har vi ibland förbannat oss för att vi inte bor i Usa och har möjligheten att när som helst bara skita i livet och dra ut i Kriget med stort K."



Well, unga herrar. Alla era drömmar kan uppfyllas. Man kan, som svensk, ta värvning både i den amerikanska armén och i marinkåren. Det är inte ens svårt. Det enda du behöver ge dem är fem år i ditt liv och i gengäld får du amerikanskt pass (dvs. möjlighet att rösta i ovan nämnda superval) och en garans till valfritt amerikanskt college (vilket gör att ni kan bli guvernöööörer).

Dessutom får ni (nästan) garanterat lite one on one call of duty-action.



2008-10-15 @ 00:03:46
URL: http://markmalmstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0