Svarte-Petter sammanfattar veckan som gått

Inne

Låt den rätte komma in:
Vi drar en lättnadens suck och konstaterar att svenska filmer inte alltid behöver vara skitkassa och innehålla minst en Michael Nyqvist.

Jobb: Arbetararna har alltid varit samhällets grundpelare nummer ett. Det ser vi nu när alla finansmuppar stoppat svansen mellan benen och skamset sprungit till pappa Staten för att begära hjälp. Vi arbetare går till Arbetsförmedlingen istället.

Mustasch: Efter indiemysskägget kommer nu mustaschen som höstens absolut hetaste ansiktsbehåringsform. Fråga Simon hur man går tillväga för att skaffa en prydlig musche.

Petter Andersson: Fortsätter att göra succé i Holland. I helgen blev det ytterliggare två mål för Groningen. Vi på Svarte-Petter undrar när fan Lasse Lager ska peta den felande Andersson och låta den rätte komma in.

Rökarduffeln: Äntligen är det tillräckligt kallt för att ta fram signumplagget nummer ett, Rökarduffeln, som gjort storstilad comeback under dagen, ackompanjerat av High-Fives och tillrop från omvärlden.

Ute

Isabella Löwengrip:
Blondinbella är död och har återuppstått i annan skepnad, nämligen Isabella Löwengrip. Hon påstår att comebacken skulle visa på en mer mogen tjej nu när hon fyllt arton. Efter en snabb research på hennes blogg såg vi snabbt att det innehöll exakt samma skit, om inte värre. Vi tror även att hon i smyg förnekar förintelsen.

Prishöjningen på A-Fil: Lyssna nu noga Arla. Om ni inte skärper er och sänker priset på A-fil inom kort kommer era trognaste kunder gå över till Skånemejeriet. Fy fan för Arla!

Medlemsvärvare: Bort med er från våra gator. Kan man inte få gå ifred och handla längre. Vi är trötta att bli påhoppade av fem gynnare som vill ta våra bidrag för att ge som bidrag för några tallar i Brasilien. Visst är syftet fint men deras påträngande tillvägagångssätt förpestar livet för oss och gör så att man knappt vågar sig utanför dörren längre. Börja med telefonvärvning istället så det lätt går att slänga på luren i örat på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0