SP sammanfattar veckan

Ett nytt format på bloggen börjar vi med nu. Det blir en hederlig inne/utelista för att på smidigast möjliga sätt sammanfatta veckans händelser.

Inne:

Dissa Annah Björk:
Veckans mest omdiskuterade krönika var den där tidningsvärldens svar på Daniel Andersson sprang offside och kopplade ihop en våldtäktsanklagad hiphopartist med att skylla det på den dåliga synen på kvinnor inom hiphopen. Varenda bloggare och krönikör med självaktning har tagit fram motorsågen ur garderoben och klyvt Annah Björk till småflis under veckans gång. Annah Björks värld har lika många dimensioner på livet som Linus på linjen.

Kalmar FF: Smålänningarna med den fulaste dialekten håller på och sätter skräck i holländska storlag. Vilket har fått sporttyckare att skita i brallan av lycka att ett svenskt lag äntligen lyckas piska stjärt i Europa. Trots Svarte-Petters grönvita färger ger vi stående ovationer!

Californication:
Våran favoritdekade författare gör comeback och ingen blir besviken. Trots ett stadgat liv och ett gott hjärta går det ändå åt helvete. Ännu mera sex och vita linor i år.

Nordpolen:
Efter en hel sommar i vandringen i Kleerups dal har äntligen en svensk musiker gjort låtar som får nackhåret att stå. Nordpolens debutskiva släpps på onsdag. Vi på Svarte-Petter sittdansar hela vägen till Pirate Bay.

Nya Facebook: I en värld av bakåtsträvare och belackare där allt var bättre förr står Svarte-Petter iklädd Sydväst och pekar finger. Vi gillar det nya utseendet på Facebook. Äntligen lite struktur och vi slipper scrolla fem mil för att komma åt det vi vill ha. Ni som fortfarande går med i grupper vid namn "New Facebook sucks" kommer numera automatiskt raderas som våra vänner.

Stockholmsnatt:
Serien som ligger oss lika varmt om hjärtat som Rocky har utkommit i bokform. Vi kan inte mer än buga och bocka för detta initiativ. För övrigt såg vi ena mannen bakom serien sitta i ett hörn på PSB och dricka öl i tisdagskväll kring midnatt.

Ute:

Daniel Andersson: Fotbollsvärldens svar på Annah Björk har på något sätt lyckats tuta i Lasse Liten att han bör ha en plats i landslagets startelva. Hur fan det går ihop är för oss obegripligt och har börjat en insamling för att köpa en orange vägkon som kan agera Daniel Andersson i fortsättningen.

City:
Gratistidningarnas svar på Daniel Andersson fortsätter med sina sidledspassningar och senast i raden går chefredaktören och världsförbättraren Mikael Nestius slår bollen i eget mål genom att försvara sin stjärnkrönikör Annah Björks klavertramp. Dessutom är deras nya satsning med tredagarsutgivning helt åt skogen. Förhoppningsvis är detta ett tecken på att hela jävla tidningen snart försvinner.

Kate Moss pattar:
De påminner om Simons fast utan hår. Vi har sett dom många gånger förr men senast i raden är Rodeo med att trycka upp hennes pattar på första sidan. Modeller är till för att visa kläder, nakna bröst lämnar vi åt publikationer som Slitz och Moore. För speciellt konstnärligt är det väl ändå inte att vissa upp ett par bröst?

/Redaktionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0