Svarte-Petter tipsar

Ikväll har redaktionen förtärt parmaskinkainlindad kyckling med en fin bearnaise och lite pasta till det. Till detta har vi avnjutit en röd chilenare vars namn vi glömde redan innan vi kommit ut ur Systembolagets inbjudande lokaler. Just nu är vi i det tillståndet då vi känner oss oövervinnliga och tror vi är bäst i världen. Simon står naken och skriker från femtonde våningen "Jag är Björn Borg!". Hybrisen är total och eftersom vi just nu är bäst i världen måste vi tipsa om lite saker. Så idag blir det bloggar vi gillar:

Från Värnamo kommer denna stora samtidsskildrare med känsla för takt och ton. Högerställda texter är det nya svarta och snart kommer vi inte läsa en enda vänsterställd text någonstans. Kom ihåg var ni läste det först. Här kommer länken, läs, förkovra er och njut av de fina bilderna, http://emeliesandstrom.blogg.se.

Från Stockholms allra sydligaste hörn sitter en ung man framför sin dator och skriver texter för dig och mig. Eller åtminnstonde om du titulerar dig "oberoende demokrat", så kommer du gilla det. Den store soul- och discomannen Wicklén som senast dissade Annah Björk och helyllegossarna Coldplay (som tydligen är hycklarnas hycklare). Bloggen läser ni här på http://wallstreetradio.blogspot.com.

Vi som är mediewannabies måste bara älska den här bloggen. Tv-producenten Johan Lindqvist kan inneha den bästa svenska bloggen med minst tecken i världshistorien. En hantverkare som hanterar sin blogg lika vackert som en träslöjdslärare vårdar sin bandsåg. Om blogg någon gång blev kärlek hade Johans blogg varit herr Casanova alla dagar i veckan (allra bäst de bakfulla). Om ni blir intresserade så gå in och läs http://johanlindqvist.blogspot.com. Ett exempel av brilljans från denne man följer här nedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0