Svarte-Petter drar något gammalt över sig och lägger en rökare i badkaret

Inne

Nedda Yaldan: Våran favorit-iranier har nu lämnat Smålands-hades och flyttat upp till storstadens finare delar. Hon huserar nu i ett garage ute på Lidingö, inte helt olikt Eric Forman i That 70's Show. Vi hoppas på mycket holk och samtal kring det runda bordet ute på den gröna ön. Då i dubbel bemärkelse. Nedda sa igår att hon älskar våran blogg men tyckte inte om våra inlägg om fotboll, därför kommer resten av listan att endast bestå av fotboll.

Hammarby: Allsvenskan drog igång igår och vårat kära Hammarby hade svår bortapremiär mot guldtippade Elfsborg. Alla hade förutspått en klar förlust för Bajen, men tack vare domarens insatser klarade Elfsborg 1-1. Nu är biljetterna till hemmapremiären bokade, nästa söndag avgår Bajentåget!

Hammarbys klack:
För att återanknyta till gårdagens match som sades vara en bortamatch. Och om det inte vore för plastgräset hade man lätt kunnat tro att det var på Söderstadion matchen spelades. För oss som bevittnade matchen på tv bestod ljudkulissen enbart av Hammarby-ramsor. Antar att Elfsborgs publik inte åt tillräckligt med Läkerol innan.

Federico Macheda: Ännu en 17-årig supertalang har gjort entré i den röda maskinen som fått upp ångan igen. 3-2 hemma mot Aston Villa, matchen avgjordes i 92:a minuten, av just Federico Macheda. Framtiden ser lovande ut borta på Old Trafford.

Emil Johansson:
Vilken jävla rökare, helvete i havet säger vi bara. Sune blev så till sig att han snudd på skrämde livet ur sin stackars flickvän. Se själva:




Inte

Elfsborg:
Kan man inte göra mål, kan man inte vinna ett guld. Har man en dålig publik, går det ju inte bättre. Getingarna från Ellos-land kommer åka ut i år.

Markus Strömbergsson med kumpaner:
Det där projektet att låta några domare ha domarsyssla som heltidsjobb skulle öka kvalitén på deras insatser verkar ju vara en felsatsning. En av dessa heltidsdomare gjorde en bedrövlig insats i lördags och gav Elfsborg hela två, jävligt tveksamma straffar. Även linjemannen stoppade händerna i syltburken och gjorde bort sig. Stävja!

Svenska landslaget: I veckan blev det stryk borta i en träningsmatch mot Serbien. Inget mål den här gången och vi upprepar ett tidigare mantra från idag: Kan man inte göra mål, blir det inget VM. Zlatan kan tyvärr inte göra allt, även ifall vi gärna hade önskat det.

Kommentarer
Postat av: Ida

2009-04-05 @ 21:28:45
Postat av: Ida

hahahaha. åka ut! det där kommer ni att få äta upp när vi står där med SM-guld igen i höst.

2009-04-05 @ 21:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0