Med list sammanfattar vi veckans...klist(er)

Inne:

Filters prenumerationsdeal:
To good to be true. Bra tidning, och så salar vi ihop ett gött gäng och drar till Göteborg. Som Mark föreslog: på moped i v-formation på E6:an.

Klasshatet:
Något som inte är särskilt stort i Sverige. Men det är överklassens lånehajar som sabbade ekonomin. Det är medelklassens smak som gör att Vasastan fortfarande är lika opersonligt som TV4. Det är arbetarklassen som föder de verkliga hjältarna. Mindre konstutställningar och bruncher- mer Mcdonalds och speedway åt folket!

Sunes skomakare:
När dessa företag som ger skenet av att tillverka kvalitétsskor sviker en finns det alltid en man att lita på. Han sitter på Folkungagatan 102 och lagar skor med finess och snabbhet. Jag (Sune, reds anm) lämnade in ett par slitna kängor som såg ut att vara närmre graven i fredags och idag hämtade jag ett par som såg helt nya ut, detta till den humana summan av etthundra riksdaler. Att mannen som utförde arbetet var väldigt trevlig ökar givetvis på betyget, sex plus av fem möjliga.

Malmösnutar:
Snutar ska inte vara snälla Fasaner på stan. Snutar ska leva upp till sitt öknamn "Grisen", käka donuts och slå på blåljuset för att hinna hem till speedwayen. Men att Skånepolisen är infiltrerat av rasister och idioter gör det givetvis betydligt enklare för oss att få vatten på hjulen med vår teori om att skåningar egentligen är danskar.

Göteborgssnutar:
Dä vet hur man salar ihop en goe' fest. Manliga strippor, MP5:or och en hel klass piketpoliser fulla som hjon. När man får läsa om detta stiger äntligen förtroendet för polisen som myndighet.

Inte:


Melodifestivalen: Ladugårdsdörrarna har redan Göteborgspiketen sparkat in, hakat loss och sålt till grannen. Övriga kommentarer äro överflödiga. Fy fan för melodifestivalen! Melodifestvalen är det som är det absolut värsta med hela jävla SVT, sänd repriser av På spåret istället, mer bildning åt folket. Fördumning är och förblir TV4s huvuduppgift, det står skrivet i lagen.

Pendeltågen:
I bibeln är Satan en förre detta ängel hos Herren Gud i himlen. I Islam är det Usa. I Stockholm är det SL. Att vara beroende av den store satans pendeltågstrafik kan liknas vid att spela rysk roulette, ungefär var åttonde gång går det åt helvete.

Träningslandskamper:
Mitt under brinnande säsong stannar all relevant och viktig fotboll av för en vecka för att alla landslag ska få spela sina jävla träningslandskamper. Det enda som sker under dessa veckor är att matcherna är skittråkiga och minst fem spelare med stor betydelse för sitt klubblag blir långtidsskadade. Avskaffa detta påfund och låt ligorna fortsätta, för någon riktig fotboll blir det aldrig ändå.

/Crazy-ass Svarte-Petter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0