S-P bokför vecka fem och tar sikte på vecka sex!

Inne

Twitter:
Vissa kan säga att vi är lite sena på bollen. Twitter har ju varit i ropet sedan årsskiftet men under den gångna veckan skaffade bägge av Svarte-Petters skribenter varsitt konto. Så om ni har tid och lust får ni följa hela den omaskerade sanningen bakom männen som kallas för Simon & Sune.

Kvarteret Skatan:
Här kan vi säga att vi är många år försent. Det är vi okcså men vill egentligen bara hylla en tv-serie som passar fantastiskt bra i Youtube-format och nog kan räknas som en av de sista bra serierna svensk television producerat.

Slow Bow:
Monoton musik, lite roliga människor, lite väl dyr öl och igenrökt rökrum. Men nog fan hade vi trevligt och därför klämmer vi in ett inne på Disco-Stefans och RWB-Henkes klubb på Marie Laveau. Lite Stockholmsnatt över det hela, vi undrar varför?

Mustasch:
Ansiktsbehåring är ett ständigt ämne för diskussion. Helskägg, skepparkrans, munfitta, terroristskägg, polisonger etc, etc. Vi har nu funnit att den slutgiltiga lösningen är att mustasch är den enda ansiktsbehåring som är okej. Av denna anledning utser vi Rolf Porseryd till vår största stilikon, näst följt av Stalin.



Ungern:
Ett rationellt folk som vet hur man sparar på sina resurser och utnyttjar dessa så länge det går. Tummen upp.

Inte

Stora Bloggpriset:
Taffligt påhitt av Aftonbladet som mer än gärna framhäver sig som mediernas största bloggälskare. Men hela upplägget är helt åt helvete då de först lite godtyckligt väljer hundra "framstående" personer inom "bloggosfären" för att nominera bloggar till de ibland rätt befängda kategorierna. Sedan begår Aftonbladet som vanligt generalfel ett vid priser, låter allmänheten få rösta.

Mike Riley:
Innan matchen Liverpool-Chelsea sa Sune att den här matchen kommer domare Mike Riley välja att avgöra helt på egen hand med hjälp av ett helt galet rött kort. Så sant som det var sagt plockade den flintskallige mannen fram det röda kortet vid helt fel tillfälle och gjorde det betydligt enklare för Liverpool att vinna. Endast Simon tycker det var ett bra beslut medan resten av världens befolkning undrar hur välrdens bästa liga kan ha världens sämsta domare?

Ungen:
Varelse som har svårt med kommunikationen till övriga omvärlden. Skriker och lever djävulen, gör livet surt för alla andra människor på jorden. Om en vuxen människa hade betett sig på det viset hade polisen tagit in denna människa. Men barn, dom har ju fan frikort för allt. Fy fan för ungen.

Kommentarer
Postat av: Sara

"Det är nån jävel som har bitit Willy"

Alla repliker i Kvarteret Skatan är fan bra :)

2009-02-03 @ 13:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0