Svarte-Pettar Ain't Gonna Shine Anymore (Listan, på svenska)

Inne

Firmafest:
När ens egna företag slår på stora djungeltrumman till fest, då kommer vi. Särskilt när vi lockas med obegränsade mängder sprit, en tre meter lång IT-chef, Hammarby Fotbolls styrelseordförande, god mat, David Batra och efterfest på Stureplan. Det hela kan sluta med att en av våra chefer enligt säkra källor blev närgången med en viss, känd, bloggarbella.

Gorenje:
Ett slovenskt vitvaruföretag som vet att pengar är till för att slösas. Ute på Collage visste bjudandet inga gränser, det langades drinkar hit och dit varpå promillehalten hade olika inverkan på edera korrespondenter i verkligheten. Vi återkommer till dessa.

Ordningsvakter:
En sak som är säker på Stureplan är att om man tappar förståndet finns det oftast en ordningsvakt som ser till att du kommer hem i hyfsat tid ändå. Så även i torsdags då en vänlig vakt förbarmade sig över en av skribenterna på den här bloggen och bryskt satte honom på gatan för hemfärd.

Pedofillistan:
Den här listan hade vi mer än gärna delat med oss av. Men med en överhängande risk för googlande kändisar och förtalsstämningar väljer vi att låta listan över rockhistoriens 25 värsta pedofiler (utom de uppenbara så som R. Kelly, Prince, The artist formelly known as Prince, Michael Jackson, hela glamrockscenen och valda delar av The Ark) vila tills vi skaffat oss bra advokater.

Björn Hellberg:
Många fasar över hur någon ska kunna ta över På spåret efter Ingvar Oldsberg. Vår stora oro ligger däremot åt att vem som ska ersätta Hellberg. Mysiga programledare finns det gott om, men pillemariska, allmänbildade Gustav Vasa-look-a-likes växer inte på träd, särskilt sådana som varit på Wimbeldon 40 år i rad.

Inte

SL:
Då den ene av skribenterna hade turen att träffa en välvillig vakt under firmafesten, var den andre utelämnad till Gorenje-mannens nåd. Historien slutade med att SL-kortet försvann och den andre skribenten numera är strandsatt i sin lägenhet. Och det finns inget att göra åt det. Inget mer än att sätta in ett krispaket och bittert nalla från sparkontot. Folk utan sparkonton är anledningen att planka.nu har blivit så stort.

Gorenje-mannen:
Att företaget är frikostigt må vi gilla, men när representanterna börjar spåra ur och syssla med kvinnor-på-barstols-vältning och sexuella illgärningar grumlades smaken på drinkarna en aning. Som ett ocensurerat avsnitt ur The Office.

Hemtenta:
Om ni inte läst tidgare inlägg idag, gör det. Vi kan säga att det är betydligt roligare att blogga. Tacka vetja salstentor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0