Veckans inne/inte-lista avjnuts med fördel tillsammans med ett pocherat ägg.

Inne

Jayhova:
Mannen som i en reklam för en hyfsat nogräknad datortillverkare kallade sig för "The CEO of hip hop". När vi summerar händelserna kring Chris Browns misshandel av Rihanna har det visat sig att Jiggaman inte är någon mindre än "The Godfather of hip hop". Detta grundar vi med tanken på citat som "Chris är en död man. Han tjafsade med fel folk." samt att alla killar som vill uppvakta Rihanna först ber om Jiggas godkännande. Det är makt våra vänner.

Peruker:
Hur man piggar upp en vanlig, trist söndagkväll? Jo, någon drar på sig en ytterst opassande peruk för någon annan ovetande person och se vad som händer, oftast blir det ett två minutersgarv. Inträffade senast idag för övrigt.

Lily Allen - Fuck you:
Lilys nya skiva är fin, små enkla popmelodier som smälter in vardagen som glass i Marocko. Särskilt låten "Fuck You" har rönt höga stön av uppskattning från större delen av S-P-redaktionen. Vi rekommenderar alla att ta tag i denna skiva. Passa på och ladda hem nu för fan. Snart kommer polisen och tar er.

Mark Malmströms nya bok om könspunk:
Boken har inget namn än men kan i en enkel handvändning jämföras med Neil Strauss "The Dirt". Ett epos om Borås bortglämda könspunksscen som blomstrade under 90-talet med Vrävarna i spetsen. Inget förlag är signerat än, men ryktena säger att de står på kö.

Juristprogrammet:
Högskoleutbildningen gud inte glömde. Här är en utbildning där det utbildas fullblodsproffs, riktiga yrkesmän och kvinnor. Inget lullande, inget strul, bara lagparagrafer, Maurice Levy och Leif Silbersky. Vad kan man mer begära?

Inte

Svenska alpinlandslaget:
VM i alpint hade möjligheten att bli en någorlunda blågul fest. Men istället visade våra svenska åkare på hur man bäst i gör för att åka ut eller möjligen hur ma gör för att åka långsamt. Pinsamt värre. För skidskyttarna tog det två dagar att ta ett guld, och det i 14 plusgrader och orkanvindar. Anja med flera bör nog ta en allvarlig funderare nu.

Svensk nyhetsbevakning:
Ibland talar vi om journalistikens förflackning. Tyvärr ser vi fler och fler tecken på att det bara bli värre. Senast i veckan fick vi rapporterat att vår arbetsmarknadsminister skickar små kärleksförklaringar till sin flickvän via Facebook. Vill vi verkligen veta sådant?

Journalistprogrammet:
Mediekåta slynglar med som största mål att göra så lite så möjligt. I en bransch där kontakter är A och O behövs väl ingen utbildning för fan. Det spelar ingen roll om du har högsta betyg i allt, känner du ingen är du ingen. Att läsa till journalist är som att slänga tre års studielån rakt ner i Östersjön. En väldigt obefriande idioti.



Kommentarer
Postat av: Mark

Det positiva med journalistutbildningen är att man har tid att lägga på idéer till artiklar, reportage och så klart böcker. Jag tackar JMM, och min dåliga smak, för "Könsrock - En bok om en från början död subkultur".

Gillar ni titeln?

2009-02-15 @ 22:59:29
URL: http://markmalmstrom.blogspot.com
Postat av: Josefine

den här nya hyllningen till juridiken gillar jag. jag gillar det skarpt.

2009-02-16 @ 08:13:35
Postat av: Sune

Mark: Jag gillar titeln mycket bra. Tänker genast på hur framsidan på boken ska se ut, tänker mig en mycket skev, tecknad bild av en erigerad penis.



Jossan: Tur att det finns någon med vett i vår vänskapskrets i alla fall.

2009-02-16 @ 09:08:51
URL: http://svartepetter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0