List-Elvis sammanfattar Boggens vecka

Inne:

Vaktmästaren: Mångt och mycket den bästa kortfilmen som producerats på år och dagar. Simons skådespelarprestation borde belönas med en guldbagge nästa år. Om ni inte tittat så gör det här.

Tidningen Blogg: Efter blod, svett tårar under två veckor framför Indesign i en 32 grader varm datasal är tidningen äntligen färdig. Simons klass skolprojekt som handlar om bloggar. Jag (Simon) har sett resultatet nu i efterhand och måste säga att den har blivit sjukt bra för att vara en skoltdining. Jag är stolt över att få vara med i min klass.

Handbolls-VM: Handboll är den främsta tv-sporten och nu när Sverige har återhämtat sig efter generationsskiftet blir det VM som nyligen börjat äntligen riktigt spännande. EM förra året var en riktig nervkittlare och vi hoppas på något liknande i år. Varje dag utan Arrenius i tv-rutan är en dag för mycket.
Äkta handbollsutseende. Ser ut som ett rävgryte i ansiktet. Mycket bra spelare!

Dimitar Berbatov: Han ser ut som en gräshoppa, är rätt lat i det defensiva arbetet. Men när han nickar in 1-0 i åttinionde minuten är det mesta förlåtet. Dimitar blir jämte Nemanja veckans röda hjälte.

Boggspot: En liten intern blogg om lagerarbete. De senaste inläggen är från fredagens lagermöte i Skogås. En kväll av bordshockey, singstar, Pro Evolution Soccer och äckliga häxdrinkar bestående av Fernet och remouladsås. Bloggen går att hitta här. Lagret som består av nio killar med medelåldern 24 och har gemensamma intressen som sport (åskådare, ej utövare) och populärkultur.

Inte:

Bandy-VM:
Kan inte alla nationer förutom Sverige och Ryssland har ett eget mästerskap utanför tv-sändningarna? Eller bara anordna finalen direkt mellan Svensken och Ivar. Särskilt spännande är bandy-VM inte när man på förhand kan se vilken av två nationer som kommer att vinna.

Lumpenbilder på Facebook: Jag (Simon) ska inte säga att jag är pacifist. Men vi 80 procent killar som fick frisedel är helt oförstående inför USA-vapengalenskaperna som alla 18-åriga muppar lägger upp bland sina foton. Nu är vi trötta på machobilder när de skjuter sönder ett stackars träd med stora kukar till kanoner.
För att citera Thåström: "Jag ska totalvägra!"

Guldbaggegalan: Sveriges egna Oscarsgala renderade minst tio nya ansökningar om medlemskap i Al-Quaida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0