Eskils vänner sammanfattar veckans spyor!

Inne:

Svarte-Petter Soundsystem:
Nu är vi inte rätt personer att recensera lördagskvällens spelning. Men Krister Henrikssons (Kurt Wallander) 3 timmar långa närvaro gav en hint om att vi inte är helt tappade i friggeboa. Kvällen avslutades med en krautstänkare på vinyl, ett fast handslag samt ett "bra jobbat killar."

Melodifestivalen:
Inte för att det varit bra utan det faktum att det äntligen är över. Via ryktesvägar har vi hört att en galen operalåt vann hela skiten, stämmer detta?

Baggens studentlägenhet:
Vår utsände i Åkersberga projects har äntligen fått en lägenhet inom t-banenätet vilket innebär att vi i Svarte-Petter inte längre behöver husera en berusad Bagge varje helg.

Plusgrader:
Skönt att kunna gå utanför dörren utan att det gör fysiskt ont. Våren är påväg och humöret hos Svarte-Petter börjar stiga några hack på skalan.

Far & Son:
Deras musik är inget vi bryr oss om. Men det här klippet är värt all credd. Vi tackar Perry för denna fem minuter långa skrattfest.

Inte:

Debaser:
Lördagar på Debaser ser ut som ett Stockholmskt svar på Harrys. Lite mera indie men fortfarande lika bedrövligt. Oftast dålig musik, packade hjon och diskant på volymsteg elva. Enda fördelen är att man får röka och dricka samtidigt utomhus. Men det förlåter inte ovan nämnda synder.

Rodeos nya design:
Att hipsterzinet numero uno i Sverige har haft en eftersatt hemsida har väl inte undgått någon. När de nu "hottar" sin sida var det en besvikelse. Avsaknaden av redaktionellt material lyser fortfarande med sin frånvaro och hela sidan byggs upp på i största del undermåliga bloggare. Som Stureplan.se fast för hipsters, vart är världen på väg?

Facebooks nya utförande:
Facebook känner tydligen av tidens vindar och har kopierat mikrobloggsstuket. Tyvärr känns det lite surt att man redan har Twitter för kvalitetsmikrobloggningen. Inte fan vill man läsa vad ens indolenta vänner från skogen sysslar med i ur och skur. Det är ju fan bilderna som är Facebook. Kanske läge att starta en protestgrupp mot detta på Facebook?

Kommentarer
Postat av: Tony Starks

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?sid=7f9cc8de84dfa19c4cfc0e31023561df&gid=37526806252



Too late to hate!

2009-03-16 @ 23:06:50
URL: http://citytoohot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0