Japanska krukmakare i kimono sammanfattar veckan som gått

Inne

Svarte-Petter Soundsystem:
Ord är för litet för det här. Leijonbaren, 14 mars, 21-01. Be There Or Be Dansk.

Olivias matlagningskonster:
När ens kära sambo svänger ihop en helt magnifik söndagsmiddag är det bara till att kapitulera och ta disken. Men en god middag kan verkligen rädda en från början väldigt såsig dag.

Kimono:
Japanerna är allt uppfinningsrika, de förvarar plönböcker i ärmarna, allting är väldigt lågt och de gör sköna tofflor. Men bäst är kimonon, detta enkla men ack så funktionella tygstycke har vi gått runt i hela helgen och varje steg i jeans känns som ett ofullbordat steg.

Frank Hoffmman:
Röker framför gravida, anser att kvinnor endast är ett mått för framgång, är närmre tre än två meter lång och har gjort allt du gjort fast två gånger.

Simon Norrsveden:
Värnamos största son som under veckan som gått släppt sin fantastiska debutskiva som har fått hyllningar från pressen, en fyra av Dan Backman (SvD) är inte illa. Nu ska han dessutom spela på Hultsfredsfestivalen och vi tror inte att det blir den enda festivalen vi får äran att åtnjuta hans vackra stämma.

Inte

Twitter-hybrisen:
Kom igen, tror ni på allvar att Twitter kommer ersätta hela bloggosfären och bygga om medielandskapet helt? Visst är det en kul grej att läsa att Andres Lokko äter fårtestiklar eller att Kjell Häglund inte tittar på tv för en gångs skull och så vidare. Men mer är det inte, och hur ska modebloggarna kunna twittra?

Kundtjänst:
Rätt skum klädsmak, väldigt oärliga i sina påhitt och inte speciellt kreativa. Det är på lagret där krutet sitter.

Kompmusiker:
I torsdags var Simon på konsert för att få höra en av världens vackraste röster live. Colin Blunstones gosslika stämma förstördes med jämna mellanrum av en gitarrist i skinnväst som tog över spelningen i tid och otid med sin onani till gitarrsolon. Det har sagts innan och det blir sagt igen: Gitarrsolon är de obegåvades sista utväg. Ingen blir glad av ett gitarrsolo förutom andra musiker. En klubb för inbördes beundran. Vi andra fyller Kimonon med kaststjärnor till nästa konsert.

Kommentarer
Postat av: karin

kundtjänst kräver visst kreativitet; för att få fram sina oörligheter så det så.

2009-03-09 @ 14:31:09
Postat av: nedda gör smygreklam

Svartepetter duon får gärna tuna in vaxjö studentradio 20:00 för då ska nedda och henrik prata om skola och hiphop(läs inte old school hiphop)

http://www.studentradionvaxjo.se/

2009-03-09 @ 18:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0