Perry listar inte vad som var viktigt förra veckan!

Inne

Liverpool: Liverpool-Real Madrid 4-0, Man Utd-Liverpool 1-4 och Liverpool-A Villa 5-0. Motivering överflödig, misstänkt kosttillskott.

Sparkonto: När den personliga finanskrisen kickar in kring den femtonde varje månad är det tryggt att veta att på sparkontot finns det pengar att ta, vilket vi gör alldeles för ofta. Living a dream baby!

Fräckisar: Sjukt underskattade skämt, kan man inte skratta åt fräckisar har man sannerligen ingen humor att tala om. Då är man en tillknäppt bigott, en do-gooder och slutligen en lögnare. En bra fräckis går alltid hem, utom på släktträffar.

Rockabilly-frisyrer: Ute på lagret har vi nu alla kommit överrens att följa Nils-Boggmas idé om att köra en unison frisyr. Så om ett halvår kommer halva byggnaden på Rörvägen 22, Jordbro, gå runt med Rockabilly-frisyrer och se ut som Fonzie, vilken dröm.

Tillkortakommanden: När alla försöker självförverkliga sig själv och ska lyckas med varenda jävla sak de gör tycker vi på Svarte-Petter att det är viktigt att belysa sina tillkortkommanden istället. Konsten att förlora är så mycket vackrare än framgångssagor.

Inte

JMM:
Ett jävla skitprogram, gå inte det. Sök en KY-utbildning och bli nått. På Södertörns högskola som styrs av ett gäng inkomeptenta, latenta jävla as som aldrig har råd med lärare, salar, fungerande utrustning, rätt utrustning, sunda arbetsmiljöförhållanden och en meningsfull tillvaro. Att stiga av pendeltåget i Flemingsberg känns som att bli baddad i urin.

Fejkvåren: Under veckan som var kom solen fram och smekte våra själar, sen till helgen kom snön och kylan tillbaka. Det är ungefär som att en vacker kvinna sitter och kittlar dig lite sensuellt på snoppen och helt utan förvarning slår till dig på kuken med knuten näve.

Ace: Läs föregående inlägg för mer information. Trött, trist och jobbiga människor. Ingen fick ligga, ingen var nöjd. Stäng ner det.

Kommentarer
Postat av: Ola

Hehe, ja, synen av Flemingsberg på morgonen är verkligen inte uppiggande. Nu har jag dock stannat för länge för att byta. Fortsätter i blindo en stund till.

2009-03-23 @ 23:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0