Två desillusionerade män sammanfattar veckans slutsatser

Inne:

Slow Bow:
En gång i månaden ställer Stefan Thungren och RWB-Henke till med galej i Marie Laveaus mörka, svettiga källare. Män med kondom-mössor, kvinnor utan kondom tar varandra i hand och dansar bort vintern i takt till två blekfeta britters disco-set. Slow Bow är disco/G-funk/techno/deep house/balearica-klubben som får en att glömma sattyg som popklubbar vid Stureplan.

Anna Järvinen: 
Under veckan som gått har en mängd nya album släppts och S-P har slängt sina klåfingriga händer på olika piratsidor. Allra mest har vi sökt efter Man Var Bland Molnen, en skiva som kan liknas vid årets första vitsippa i dikeskanten.

Svarte-Petter Soundsystem:
The Second Cuming. 25 april, notera i almanackan. Mer info kommer senare, när info producerats.

Konsumtion:
Nu är det äntligen löningshelg, och då ska vi sätta sprätt på varenda peng. Då finns det ingen som tar en. Man är kung, kung, kung i badkaren. Sune har sprättat iväg pengarna på NK, samt funderar på ny TV. Simon brände allt på ett kort och beställde hem en soffa, hemmets viktigaste möbel.

HV71:
Efter att ha piskat Götlaborgsstjärt i ett par omgångar, gav indianerna upp till slut, hissade vit flagg, böjde sig över och drog ned byxorna. Den blåa tjuren rusar vidare mot ett SM-Guld. 

Inte:


Lars "Gris-Lars" Lagerbäck: När vi bjudits på högkvalitativ fotboll i flera veckor med både fina draggningar i Premier League och Champions League var det något av ett antiklimax att se det svenska landslaget igår. Tråkfotboll när det är som värst och med Sveriges tråkigaste person som ledare för laget blir det bara värre. 0-0-maskinen tuffar vidare och ärligt talat hoppas vi på SP att Sverige misslyckas i kvalet så någon på fotbollsförbundet tar och sparkar Lagerbäck tillbaka till stenåldern.

Domedags-Wolodarski:
Söndagskrönikan av Ekdal i DN brukade alltid vara en ren njutning. Initierat, bra och ofta rätt roligt. Nu har han ersatts av Peter Wolodarski, som vi faktiskt tycker är rätt bra, som har ägnat sina senaste söndagar åt att varna för att domedagen snart är kommen. Inte riktigt den läsningen man vill ha en bakfull söndag med våren som knackar bakom dörren.

Ipred:
Vi på SP sällar oss sällan in i de så kallade bloggskreden mot diverse lagförslag som inkräktar på vår integritet. Men när nu IPRED-lagen kickar in så börjar det kännas vemodigt att skivbolagsparasiterna ska sitta och jaga en på nätet. Skivbolag är ju egentligen en kvarlevnad från 1900-talet, vi liknar det vid ett företag som tillverkar ånglok som gör allt för att förhindra företag som tillverkar, bättre, snabbare och miljövänligare eldrivna lok. Att de inte lyckats inse att den skivmarknad som en gång existerade aldrig kommer komma tillbaka och försöka göra något smart av det hela är bedrövligt. Nu kommer de börja betala folk som jagar nätpirater. Någon brist på resurser verkar de ju tydligen inte ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0