Ingen Trädgård i sommar

Idag funderade ena delen av Svarte-Petter på när Trädgården ska öppna för i år och vilka som ska köra klubbar ni vet, etc etc. Rådvill efter svar frågar han sin vän, den andra delen av Svarte-Petter, om han vet något om Trädgården. Något chockartat blir det när svaret är att det blir inget Trädgården i sommar. Jag upprepar, DET BLIR INGET TRÄDGÅRDEN I SOMMAR!. Det känns lite som om herren gav mig en sjuhelskotta pungspark. Växjö-redaktionen skrattar dock skadeglatt ty han hade aldrig fått gå på Trädgården ändå. Vi läste tillsammans en artikel i DN:s På Stan om vad som ska bli av stället. Istället ska det heta Oasen och deras ägare säger så här om den nya inriktningen:

"
– Ingen annan satsar på den stora massan. Vissa vill bara komma in, dricka drinkar och hitta ett ragg. Vi ska ha hög raggfaktor för det vill folk ha, säger han.

Vad gäller musiken kommer Oasen inte att ha någon resident-dj utan i stället olika gäster. På uteserveringen ska det spelas beach house och sommarhits, på klubbgolvet blir det klubbmusik fast av det mer kommersiella slaget. Dessutom kommer det att finnas ett så kallat "rallygolv" där det spelas schlager och oldies."


För oss låter beskrivningen som att ägarna av Harry's i Värnamo har bestämt sig för att öppna en uteservering på Kungsholmen. Så kort och gott betyder det att det enda som gjort det värt besväret att besöka innerstadens skymf, Kungsholmen, har försvunnit.

 

Nu fortsätter vi lyssna på Grymlings!

 

/Svarte-Petter



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0